Ό—tŠw‰€`ƒTƒEƒXƒJƒƒ‰ƒCƒi“ϊ–{Œκ•βKZ`

School Designation@English

Steer Committee

ŠwZsŽ–

The Steering Committee:

In order to assure the smooth management of the school, a Steering Committee will be establishedaccording to the following provisions.

1.Decision making responsibilities of the Steering Committee:

1) matters relating to the management and administration as well as the dissolution of the school;

2) matters relating to finance, budget, and accounting;

3) matters relating to the educational policies of the school;

4) matters relating to the hiring and release of staff, salaries, and other personnel matters;

5) other matters related to the education of the children.

2.Structure:
Committee Chairman Committee
Treasurer Committee
Committee
Hideya Ishibashi (Sushi Hiro)
Yosuke Fujiwara (Koyo Corp.USA)
Ryu Taniguchi (Asahi Kasei Spandex)
Satomi Kohno (Med. Univ. of SC)
Harumasa Yokota(Med. Col. of Georgia)
Jun Kamata(Honda of SC)
Tomohiro Sonoda (Honda of SC)
Special
Member

Yukimitsu Shiga (Honda of SC)
Keisuke Shirai (Med. Univ. of SC)

Teaching and Administrating Staff:

Director Yoshitaka Sakakibara, Ph.D.
Instructor Youko Akao Brooks, Ph.D. (Director of Instruction)

Chiho Tanida

Junko Saka